Veszprém megye, Mindszentkálla
 

Ingatlan adatai
Irányára: 22 999 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 80 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 2
Építés éve: 1978
Szintek száma: -
További adatok
Telekterület: 2 100 m2
Kert mérete: 2 100 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
   
   
Részletes leírás
Eladásra kínálom a Káli-medencében, Mindszentkálla szívében ezt a kiváló állapotú családi házat!

Maga a ház 2100 négyzetméteres területen fekszik, több melléképülettel, autó beállóval, kerttel és egy saját kúttal. Így ha minőségi, háztáji húst, illetve zöldséget szeretne termelni ez az ingatlan csak Önre vár. Amennyiben komolyabb áramigényre lenne szüksége, rendelkezésre áll a 3x25 A ipari áram.
A téglából készült épület 5 cm vastagságú szigetelést kapott. Mely kiegészülve a vegyes tüzelésű kazánnal és a cserépkályhával, ami a lapradiátorokat fűti, téli hideg estéken is garantálja a kellemes hőérzetet. Az ablakokon új redőny található. Valamint a fürdő és a WC is nemrég lett felújítva. Az új tulajdonos biztonságáról a riasztó gondoskodik.

Mindszentkálla és Szentbékkálla között található a Káli-medence egyik leghíresebb nevezetessége, a Kőtenger, ahol különleges geológiai látványosságot kínálnak a sziklákon és mélyedéseikben megtelepedő növények és virágok. Mindszentkálla település környezetében kiváló szőlőtermő területek találhatóak, a pincékben a helyi borok kóstolására is lehetőség van. A környék látnivalói a fehérre meszelt kőkeresztek, melyekből egyet a község határában láthatunk. Vendégházai a falusi turizmus kiinduló pontjai lehetnek.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését forduljon hozzám bizalommal!
Hardi Roland tanácsadó
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Hardi Roland
Hirdető telefonszáma: +36 70 461 9521
Honlap: -